- خانه
- MIS و دیجیتال مارکتینگ
- اتوماسیون بازاریابی در CRM چیست؟
اتوماسیون بازاریابی در CRM چیست؟
متخصصان بازاریابی اغلب از زمانی که به برنامه ریزی، طراحی و اجرای استراتژی های بازاریابی می پردازند، اندکی سازماندهی می شوند. این امر ممکن است به علت نزدیک شدن به مهلت یا اهداف غیرممکن باشد. با کمک نرم افزار اتوماسیون بازاریابی، آنها می توانند سازمان یافته تر عمل کنند.
اتوماسیون بازاریابی فرآیندی است که به عنوان یک سیستم پشتیبانی کار می کند تا بازاریابان و مدیران بازاریابی به اهداف مربوط به کار خود دست یابند.
اتوماسیون بازاریابی دارای دو جزء است:
- سخت افزار: دستگاه های رایانه ای (کامپیوترها، لپ تاپ ها، تبلت و غیره)، دستگاه های شبکه (مودم، روتر، فایروال، و غیره)
- نرم افزار: راه حل هایی که مدیریت از روش های بازاریابی، پیشنهاد می دهد.
برنامه های کاربردی نرم افزار اتوماسیون بازاریابی
تعداد زیادی از نرم افزارهای اتوماسیون بازاریابی، در دسترس هستند. بعضی از آنها به شرح زیر هستند:
- مدیریت دارایی: این نرم افزار، کسب و کار را برای شناسایی و ردیابی دارایی های ملموس یا غیرملموسی را که مشتریان خرید، اجاره، و یا دانلود می کنند، فراهم می کند.
- مدیریت کمپین: این امکان، کسب و کار را قادر به برنامه ریزی، طراحی، تست و پیاده سازی و ارتباط چند گانه می کند، همچنین پیشرفت های آن را دنبال می کند و از نتیجه آن می آموزد. همچنین، این برنامه امکان ایجاد آگاهی محصول در میان مشتریان را دارد، بر رفتار آنها تأثیر می گذارد و آنها را به خرید محصول یا بازدید از وب سایت تحریک می کند. این نرم افزار موارد کلیدی زیر را نیز فراهم می کند.
- تنظیم جریان کار: وظایف را با توجه به اولویت ها سازماندهی می کند.
- تقسیم بندی و هدف گیری: کل پایگاه مشتری به گروه هایی تقسیم می شود که بازاریابان می توانند به بهترین وجه به هر گروه خدمت کنند.
- شخصی سازی: پیام ها و پیشنهادات به صورت جداگانه، سفارشی می شوند.
- اجرا: این کمپین می تواند به طور همزمان از طریق کانال های مختلف ارتباطی مانند تلویزیون، تلفن، ایمیل، پیام های تلفن همراه، اجرا شود.
- اندازه گیری: اندازه گیری، در سنجش موفقیت کمپین کمک می کند.
- گزارش دهی: گزارش ها به ارزیابی تلاش های بازاریابی و پیشرفت کمک می کند.
- تقسیم بندی مشتری: این برنامه، مشتریان را به گروه های مربوطه تقسیم بندی می کند به طوری که ارتباطات قوی بین اعضای گروه های مشابه وجود دارد و به آنها پیشنهادات سفارشی ارائه می شوند.
- مدیریت مستقیم کمپین ایمیل: شامل ارسال پیشنهادات به مشتریان از طریق پست الکترونیکی، اگرچه این روش تقریبا سنتی است، اما هنوز در عمل کاربرد دارد.
- مدیریت کمپین ایمیل: امکان ارسال ایمیل های پیشنهادی را به مشتریان می دهد. کمپین های ایمیل اطلاعاتی درباره ی میزان کلیک (CTR) و نرخ تبدیل را ارائه می دهند.
- مدیریت عملکرد بازاریابی: این کمک می کند تا ارزیابی عملکرد کمپین ها، پیشنهادات، کانال های بازاریابی، فرآیندهای بازاریابی و استراتژی ها بهبود یابد و همچنین کمک می کند تا رضایت مشتری و ترک مشتری را اندازه گیری کند.
- مدیریت منابع بازاریابی: بازاریابان را قادر می سازد تا به طور موثر مدیریت منابع، دارایی ها و فرآیندها را مدیریت کنند که شامل ماژول هایی برای مدیریت دارایی دیجیتال، مدیریت زمان، برنامه ریزی رویداد و غیره می باشد.
- مدیریت اسناد: تضمین می کند که تمام اسناد بازاریابی، امن، آپدیت و در صورت لزوم قابل تقسیم در میان کارکنان بازاریابی است.
- گزارش دهی: قابلیت گزارش دوره ای را با هدف ارزیابی و ردیابی پیشرفت فراهم می کند.
نمونه های دیگری از نرم افزار اتوماسیون بازاریابی عبارتند از: مدیریت چرخه محصول، بازاریابی شریک و بازریابی تلفنی.
مزایای اتوماسیون بازاریابی
مزایای استفاده از اتوماسیون بازاریابی عبارتند از:
- فرآیندهای بازاریابی پیشرفته: فرآیندهای ساده تر و با به صرفه تر که حتی یک بازاریاب تازه کار می تواند دنبال کند.
- دسترسی بیشتر به مخاطبان: صدها و هزاران تبلیع را می توان با استفاده از چندین کانال، نشان داد، که باعث افزایش بهره وری بازاریابی می شود.
- بازاریابی حلقه بسته موثر: استراتژی بازاریابی مبتنی بر مراحل " برنامه ریزی- اجرا- ارزیابی- یادگیری و تغییر"به عنوان بازاریابی حلقه بسته شناخته می شود.
- بهبود دانش بازاریابی: تسهیل گزارش دهی، نگرش بازاریاب را به سمت مشتریان، کمپین ها، روند بازار و ... افزایش می دهد.
- افزایش تجربه مشتری: اتوماسیون بازاریابی تضمین می کند که هیچ ایمیلی اسپم نمی شود. برعکس، در زمان مناسب به مشتریان ارسال می شود.
- پاسخ فوری: بدون داشتن طرح کمپین، بازاریابان می توانند بلافاصله به یک فرصت پاسخ دهند.
اتوماسیون نیروی فروش در CRM چیست؟
اتوماسیون نیروی فروش (SFA) نرم افزاری است که به عنوان یک سیستم پشتیبانی برای فروشندگان و مدیران در رسیدن به اهداف مربوط به کار خود مورد استفاده قرار می گیرد.
اقدامات اساسی در مدیریت مشتریان
هدف از کسب و کار، خدمت به مشتریان است. هدف اصلی کسب و کارها حفظ مشتریان است زیرا بدون مشتریان، کسب و کاری وجود نخواهد داشت و بدون رضایت آن ها، موفقیت کسب و کارها ...
مفهوم ایجاد ارزش برای مشتری چیست چه نقشی در CRM دارد؟
ارزش یک محصول یا خدمت، تصور مشتری از نسبت مزایای دریافت شده به هزینه هایی که در هنگام خرید یک محصول یا خدمت پرداخت می شود، است.
در مورد پیاده سازی پروژه های CRM چه می دانید؟
پیاده سازی پروژه CRM در یک سازمان چیزی بیش از خرید و نصب فرم افزار CRM است. این امر نیاز به تنظیم ویژگی های سیستم CRM با توجه به نیاز تجاری، آموزش کارکنان و ایجا ...
نظر خودتان را بنویسید
نظرات کاربران