- خانه
- طراحی کسب و کار مدیریت استراتژیک
- مزایای بازاریابی بین المللی
مزایای بازاریابی بین المللی
دستیابی به فعالیتهای تجاری، نظارت، هدایت و کنترل کانال محصولات و خدمات یک شرکت در سطح جهانی برای کسب سود و برآوردن مطالبات بینالمللی، شعار بازاریابی بینالمللی است.
مزایای اصلی بازاریابی بینالمللی در زیر آورده شده است:
استانداردهای بالاتری از زندگی را فراهم میکند
بازاریابی بینالمللی سبک زندگی استاندارد بالایی را برای شهروندان کشورهای شرکتکننده در این بازار تضمین میکند. کالاهایی که به دلیل محدودیتهای جغرافیایی خاص در کشور نمیتوانند تولید کنند توسط کشورهای دیگر که مواد خام مورد نیاز برای تولید دارند، تولید میشوند و همچنین هیچ محدودیتی برای تولید وجود ندارد.
استفاده منطقی و بهینه از منابع را تضمین می کند
تخصیص منطقی منابع و اطمینان از بهترین استفاده از آنها در سطح بین المللی یکی از مهمترین مزایای بازاریابی بین المللی است. همه ملل تشویق و دعوت می شوند تا آنچه را که مازاد موجود در کشور خودشان است را صادر کنند. به عنوان مثال مواد اولیه، نفت خام، کالاهای مصرفی و حتی ماشین آلات و خدمات.
رشد سریع صنعتی
تقاضا برای کالاهای جدید از طریق بازار بین المللی ایجاد می شود. این منجر به رشد در اقتصاد صنعتی می شود. توسعه صنعتی یک کشور توسط بازاریابی بین المللی هدایت می شود. به عنوان مثال فرصت های شغلی جدید، استفاده کامل از منابع طبیعی و غیره.
مزایای هزینه های تطبیقی
بازاریابی بینالمللی مزایای هزینههای تطبیقی برای تمام کشورهای شرکتکننده را تضمین میکند. . این کشورها از مزایای تقسیم کار و تخصص در سطح بینالمللی از طریق بازاریابی بینالمللی بهرهمند هستند.
همکاری های بین المللی و صلح جهانی
روابط تجاری ایجاد شده از طریق بازاریابی بین المللی ، همه ملت ها را به یکدیگر نزدیک می کند و به آنها فرصتی می دهد تا اختلافات خود را از طریق تفاهم متقابل از بین ببرند. این امر همچنین کشورها را به همکاری مشترک با یکدیگر تشویق می کند. بدین ترتیب چرخه ای طراحی می شود که در آن کشورهای توسعه یافته در فعالیت های توسعه خود به کشورهای در حال توسعه کمک می کنند و این اختلافات اقتصادی و شکاف تکنولوژیکی بین کشورها را از بین می برد.
تبادل فرهنگی را تسهیل می کند
بازاریابی بین المللی باعث ایجاد تبادل اجتماعی و فرهنگی بین کشورهای مختلف در جهان می شود. در کنار کالاها، گرایش ها و مد روز از یک کشور به دیگری منتقل می شود و بدین ترتیب رابطه فرهنگی در بین ملل توسعه می یابد. بنابراین ، ادغام فرهنگی در سطح جهانی حاصل می شود.
استفاده بهتر از تولید مازاد
کالاهایی که به صورت مازاد در یک کشور تولید می شوند به کشورهای دیگری که در بازاریابی بین المللی نیاز به کالای مورد نیاز دارند ، ارسال می شود. بنابراین ، ارز خارجی محصولات بین کشور صادرکننده و کشورهای وارد کننده پاسخگوی نیاز یکدیگر است. این تنها در صورتی امکان پذیر است که همه کشورهای شرکت کننده به طور موثری از کالاهای اضافی، خدمات، مواد اولیه و غیره استفاده کنند. به طور خلاصه، مهمترین مزیت بازاریابی بین المللی شامل استفاده مؤثر از تولید داخلی مازاد، معرفی انواع جدید کالا، بهبود کیفیت تولید و ارتقاء همکاری متقابل بین کشورها می باشد.
در دسترس بودن ارز خارجی
بازاریابی بین المللی در دسترس بودن ارزهای خارجی مورد نیاز برای واردات کالاهای سرمایه ای، فناوری مدرن و بسیاری دیگر را سهولت می بخشد. واردات اساسی اقلام را می توان با ارز خارجی حاصل از صادرات حمایت مالی کرد.
گسترش بخش سوم
بازاریابی بین المللی صادرات کالا از یک کشور به کشور دیگر را افزایش و به توسعه صنعتی کمک می کند. امکانات زیرساختی از طریق بازاریابی بین المللی گسترش می یابد. این به طور غیرمستقیم استفاده از حمل و نقل ، بانکی و بیمه در یک کشور را تضمین می کند و مزایای اضافی برای اقتصاد ملی را تضمین می کند.
مزایای ویژه در مواقع اضطراری
هر زمان که کشوری با فاجعه طبیعی مانند سیل و قحطی روبرو شود ، از سوی سایر کشورها در بازار بین المللی حمایت می شود. بازار بین المللی تأمین اضطراری کالاها و خدمات را برای تأمین نیازهای فوری کشور روبرو با فاجعه فراهم می کند. این توزیع فقط توسط کشوری که واردات مازاد دارد می تواند تسهیل شود.
یک شرکت صادر کننده کالا به کشورهای خارجی از طریق عملیات صادرات سود قابل توجهی کسب می کند زیرا بازاریابی داخلی سود کمتری از بازاریابی بین المللی دارد. ضرر یک شرکت در بازاریابی داخلی می تواند از سود حاصل از صادرات در بازاریابی بین المللی جبران شود. با صادرات کالا به کشورهای خارجی می توان ارز خارجی را بدست آورد. بنابراین ، سود به دست آمده می تواند برای واردات کالاهای اساسی، ماشین آلات جدید، فناوری و غیره مورد استفاده قرار گیرد .این امر صادرات بزرگ را در آینده تسهیل خواهد کرد.
در این خصوص بیشتر بدانید:
بزرگان مدیریت پروژه
معرفی، شرح حال و اقدامات عمده بزرگان و مشاهیر مدیریت پروژه دنیا و زمینه کاری آن ها
تاریخچه و مفاهیم مدیریت پروژه
تاریخچه و مفاهیم پایه ای علم برنامه ریزی و مدیریت پروژه شامل فرایند شکل گیری از بدو تاریخ تا دهههای مختلف قرن بیستم و تعاریف مدیریت پروژه از دیدگاه استانداردهای ...
استانداردها و مدارک IPMA
معرفی کامل استانداردها و مدارک موسسه مدیریت پروژه IPMA سوئیس از جمله ICB سطوح A الی D
استانداردها و مدارک PMI
معرفی کامل استانداردها و مدارک موسسه مدیریت پروژه آمریکا (PMI) از جمله استانداردهای عملی، راهنماها، استانداردهای توسعه یافته و استاندارد PMBOK
نظر خودتان را بنویسید
نظرات کاربران