- خانه
- طراحی کسب و کار مدیریت استراتژیک
- مقدمه ای بر بازاریابی بین المللی
مقدمه ای بر بازاریابی بین المللی
بازاریابی بین المللی عمل به اصول بازاریابی توسط صنایع در یک یا بیش از یک کشور در مرزهای ملی است. این یک آموزش مقدماتی مختصر است که مفاهیم اساسی ، استراتژی ها و چالش های موجود در بازاریابی بین المللی را توضیح می دهد.این آموزش برای دانشجویان رشته های مدیریتی که مایل به یادگیری اصول بازاریابی بین المللی هستند مفید خواهد بود. متخصصان ، به ویژه مدیران ، مشتاقان کارآفرینی فارغ از اینکه به کدام بخش یا صنعت تعلق دارند ، می توانند از این آموزش برای یادگیری نحوه استفاده از روش های بازاریابی بین المللی در شرکت مربوطه خود استفاده کنند.
انتظار می رود خوانندگان این آموزش درک درستی از چگونگی گسترش کارآفرین تجارت خود در کشور خود نسبت به یک یا چند کشور خارجی داشته باشند.
بازاریابی بین المللی چیست؟
بازاریابی بین المللی استفاده از اصول بازاریابی توسط صنایع در یک یا چند کشور است. به لطف پیشرفت های بازاریابی بین المللی، شرکت ها برای انجام تجارت تقریبا در همه جای دنیا آزاد هستند است.
به عبارت ساده، بازاریابی بین المللی، تجارت کالا و خدمات در میان کشورهای مختلف است. روش برنامه ریزی و اجرای نرخ ها، ارتقاء و توزیع محصولات و خدمات در سراسر جهان یکسان است.
در سال های اخیر، شرکت ها محدود به مرزهای ملی خود نیستند، وشرایط برای بازاریابی بین المللی باز می باشد. با افزایش روزافزون خواسته ها، انتخاب ها، ترجیحات و سلیقه های مشتریان، اقتصاد در حال گسترش و بازاریابی رقابتی تر می باشد. بنابراين، سازمان ها بايد به سرعت به خواسته هاي مشتريان با استراتژي هاي بازاريابي تعريف شده واكنش نشان دهند.
بازاریابی بین المللی - بررسی اجمالی
کلمه "بازاریابی بین المللی" به عنوان تبادل کالا و خدمات در سراسر مرزهای ملی برای برآوردن نیازهای مشتریان تعریف شده است. این شامل تجزیه و تحلیل مشتری در کشورهای خارجی و شناسایی بازار هدف است.شرکت کنندگان عمده در بازاریابی بین المللی به شرح زیر هستند :
- شرکت های چند ملیتی: یک شرکت چند ملیتی سازمانی است که تولید کالا و خدمات را در یک یا چند کشور به غیر از کشور اصلی خود تضمین می کند. چنین سازمان هایی دفاتر خود ، میزهای کمک یا مجموعه های صنعتی را در سراسر کشور دارند و معمولاً یک دفتر مرکزی متمرکز دارند که در آن مدیریت جهانی را هماهنگ می کنند.
- صادرکنندگان: آنها فروشندگان خارج از کشور هستند که محصولات را می فروشند و با رعایت صلاحیت های لازم ، خدمات را در سراسر کشور خود ارائه می دهند.
- واردکنندگان: آنها خریداران خارج از کشور هستند که با رعایت صلاحیت ، محصولات و خدمات را از صادرکنندگان خریداری می کنند. واردات توسط یک ملت صادراتی صورت گرفته از کشور دیگر است.
- شرکت های خدماتی: یک شرکت خدماتی با تجارت در خدمات و نه بر روی کالاهای فیزیکی و قابل لمس درآمد کسب می کند. یک شرکت حسابداری عمومی بهترین نمونه یک شرکت خدمات است. درآمد در اینجا با تهیه بازده مالیات بر درآمد ، انجام خدمات حسابرسی و با حفظ سوابق مالی حاصل می شود.
بسیاری از شرکت ها معتقدند که اگر فقط در یک بازار واحد مانند بازار ایالات متحده و بازار جهانی متمرکز شوند ، اهدافشان محدود است. بنابراین ، برای غنی سازی حضور در بازار خود ، این شرکت ها همیشه در جستجوی فرصت های بهتر در سراسر جهان هستند.
در مقاله اهداف بازاریابی بین المللی ادامه مطلب را مطالعه فرمایید.
در این خصوص بیشتر بدانید:
- اهداف بازاریابی بین الملل
- حالت های ورود کسب و کار به بازاریابی بین المللی
- خصوصیات بازاریابی بین المللی
- دامنه بازاریابی بین المللی
- مزایای بازاریابی بین المللی
- وظایف بازاریابی بین المللی
بزرگان مدیریت پروژه
معرفی، شرح حال و اقدامات عمده بزرگان و مشاهیر مدیریت پروژه دنیا و زمینه کاری آن ها
تاریخچه و مفاهیم مدیریت پروژه
تاریخچه و مفاهیم پایه ای علم برنامه ریزی و مدیریت پروژه شامل فرایند شکل گیری از بدو تاریخ تا دهههای مختلف قرن بیستم و تعاریف مدیریت پروژه از دیدگاه استانداردهای ...
استانداردها و مدارک IPMA
معرفی کامل استانداردها و مدارک موسسه مدیریت پروژه IPMA سوئیس از جمله ICB سطوح A الی D
استانداردها و مدارک PMI
معرفی کامل استانداردها و مدارک موسسه مدیریت پروژه آمریکا (PMI) از جمله استانداردهای عملی، راهنماها، استانداردهای توسعه یافته و استاندارد PMBOK
نظر خودتان را بنویسید
نظرات کاربران